Grafisk designer

It’s all about har +20 års solid erfaring indenfor design og udvikling af visuel kommunikation, og løser værdiskabende projekter for en lang række virksomheder, organisationer og kulturinstitutioner.

Som ekstern grafisk designer er jeg en fleksibel ressource, som I kan tilkøbe efter behov og ikke efter kapacitet. Samtidig indgår jeg i jeres teams med samme personlige tilgang og integritet som en vellidt kollega. Det er grunden til at jeg ofte samarbejder med virksomheder og organisationer gennem flere år.

Som freelancer er jeg 100% dedikeret mine kunder, da kvaliteten i mit arbejde er afgørende for vores relation. Samtidig trækker jeg på en masse nyttig erfaring fra kunde til kunde, som kommer jer tilgode. Når først vi har etableret et samarbejde, vil I opleve effektive projektforløb og løsninger til tiden.

Har I lyst til at høre mere om hvordan vi kan samarbejde? Så kontakt mig gerne, så vi kan tale om jeres næste projekt.

“Sofie Engel præsenterer os ofte for visuelle løsninger, som viser præcis de tanker, vi gerne vil illustrere – i virkeligheden ofte før vi selv er helt klar over, at det er dét, vi ønsker. Vi har fået udviklet et brand, som rammer vores dna 100% i forhold til vores klienter og samarbejdspartnere.”

Malou Ehmer (H) advokat, partner hos Ehmer Pramming